0
Domaći fudbal

AJMO ZAJEDNO NA POLIGRAF, PA DA VIDIMO KO JE PRODAO UTAKMICE: Haos u Vranju ne prestaje, golman uzvratio žestok udarac!

Objavljeno: 20.11.20 u 13:45

Šef stručnog štaba Dinama iz Vranja, Dragan Antić, osuo je rafalnu paljbu po golmanu Miroslavu Orliću i optužio ga da je ‘prodao bodove’.

Golman vranjanskog Dinama Miroslav Orlić sve češće se nalazi u centru pažnje, prvo zbog loših i komičnih intervencija, a potom i zbog optužbi na njegov račun da prodaje utakmice.

Nakon teških optužbi šefa stručnog štaba Dinama, Orlić odgovara da nije iznenađen i poziva Antića da zajedno idu na poligraf:

Insistiram da zajedno odemo na poligraf, pa da se vidi ko je prodao utakmice.

Kiks mladog čuvara mreže u finišu meča doprineo je da Zemunci postignu treći, odlučujući gol i sačuvaju bodove.

PROČITAJTE JOŠ: NA NJEGA SMO VEĆ NAVIKLI, NIJE MU PRVI PUT: Novi bizaran pogodak u srpskom fudbalu, neverovatan kiks golmana o kom smo već pisali! (VIDEO)

– Primao sam injekcije zbog bolova, jer sam operisao meniskus i nisam se dovoljno oporavio. Plaćao sam i injekcije i tablete, žrtvovao sam se za klub, ali Dragan Antić ubio me je psihički, kao i celu ekipu. Ni u jednu utakmicu nisam ušao sa pozitivnom energijom, osećanje straha bilo je prisutno, nisam smeo da pogrešim, a samim tim da ne dobijemo zarađeni novac. Bilo je dana kada nismo imali šta da jedemo, situacija u klubu je očajna, nisam to doživeo nigde gde sam branio. Žao mi je igrača, trpe torturu, a kolegama se javno izvinjavam za treći primljeni gol i želim im sreću u nastavku prvenstva – istakao je Miroslav Orlić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter