1
Evropske lige

FOTO: FSS

SEVILJA LJUTA NA FSS: Španska ekipa nezadovoljna zbog minutaže Nemanje Gudelja u dresu Srbije!

Objavljeno: 19.11.20 u 18:30

Srpski vezista Nemanja Gudelj je za reprezentaciju svoje zemlje odigrao preko 300 minuta fudbala u prethodnih šest dana, a to je veoma naljutilo njegov klub Sevilju koji se nadao da on neće biti u ekipi baš u svakom meču.

Sve je počelo još minulog četvrtka kada je Nemanja Gudelj bio na terenu svih 120 minuta koliko je trajao meč sa Škotima. On je bio i strelac gola u penal seriji, a zatim je bio u postavi i u utakmici protiv Mađarske i protiv Rusije u Ligi nacija.

Po pisanju ‘Mundodeportiva’ to je naljutilo Sevilju koja nije zadovoljna kako se Fudbalski savez Srbije poneo u čitavoj stiuaciji. Trener Sevilje Đulen Lopetegi sada maltene ne može da računa na Nemanju za naredni meč La Lige protiv Selte u subotu.

Sevilja je imala sličnu situaciju sa Lukom De Jongom koji je igrao za Holandiju protiv Španije i Bosne i Hercegovine, dok je protiv Poljaka bio samo šest minuta u igri.

 

 

FOTO: FSS

0
0

1 Komentara

  1. Brazilskim igracima stoji klauzula da je poziv u reprezentaciju svetinja i zdravo!Tako bi i FSS trebao uvesti prilikom odlazaka igraca u inostranstvo i zdravo .Sta Sevilja hoce !??

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter