0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

TRADICIJA SE NASTAVLJA: Zvezda ponovo slavila u Milanu!

Objavljeno: 18.11.20 u 22:51

Nova pobeda za izabranike Saše Obradovića!

U okviru 9. kola Evrolige, Milano je dočekao Crvenu zvezdu. Crveno-beli iz Beograda su ostvarili novi trijumf. Klub sa Malog Kalemgdana slavio je rezultatom 79:87.

Zvezda sada ima učinak od četitri pobede i pet poraza. Nalazi se na 9. poziciji. Milano je odigrao čak tri meča manje i ima skor od tri pobede i isto toliko poraza.

Najefikasniji igrač u pobedničkoj ekipi, ponovo je bio Džordan Lojd. Amerikanac je nastavio sa fenomenalnim partijama i večeras ubacio 17 poena, a na to dodao tri skoka i pet uspešnih dodavanja. 

Dobru formu, još jednom je potvrdio i Kori Volden. Amerikanac je postigao 15 poena uz dva skoka i asistenciju. O’Brajant je meč završio sa 11 ponea, četiri uhvaćene lopte i dve asistencije.

PROČITAJTE JOŠ: SPEKTAKULARNA UTAKMICA: Orlovi sačuvali mesto u B diviziji! Ekipa Ljubiše Tumbakovića brojala do pet! (VIDEO)

U ekipi iz Italije, istakao se Vladimir Micov. Srpski košarkaš je ubacio 13 poena uz tri skoka i isto toliko asistencija. Pratio ga je Rodrigez sa 11, a bivši igrač Crvene zvezde Kevin Panter je dodao 10. Isti broj poena ubacio je i Rol.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter