0
ATP

ŠOKANTNA ISPOVEST: Osvojila je Australijan open, bila je čelu ATP liste a onda je odlučila da završi karijeru – evo zbog čega!

Objavljeno: 18.11.20 u 16:18

Poznata svetska teniserka Karolina Voznjacki šokirala je teniski svet kada je saopštila da će da ostavi reket za sva vremena.

Ona je odlučila da ove godine završi karijeru, a jedan od razloga je i problem sa reumatoidnim artritisom.

Podsetimo, Karolina je 2018. godine osvojila Australijan open, a 2010. je bila na čelu ATP liste i postala je prva teniserka iz Skandinavije kojoj je to pošlo za rukom.

PROČITAJTE JOŠ: CELA ‘ČIZMA’ JE NA NOGAMA, PRINC SE VRAĆA KUĆI: Senzacionalan povratak – Toti ponovo u Romi?!

Jednog dana želite da ustanete iz kreveta, ali ne možete da se pomerite. Jedna ste od najboljih teniserki po atletiskim sposobnostima i ne krećete se. Bio je to šok, čak ni ruke nisam mogla da pomerim – prisetila se Voznjacki izjave koju je dala za špansku ‘Marku’ i dodala:

– U međuvremenu sam pronašla dobrog reumatologa i sada živim normalan život, u svojim granicama. Srećna sam što sada pomažem ljudima koji imaju istih problema. Morate da naučite da živite sa tim. Nikada to nisam doživljavala kao hendikep, osvojila sam turnir u Pekingu, igrala dobro na Mastersima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter