0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Još danas jurimo Ligu nacija i nadamo se golovima

Objavljeno: 18.11.20 u 11:52

Ove srede na programu su takođe utakmice reprezentacija, a mi smo vam sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili dobitnu kombinaciju!

20.45 Belgija – Danska

Belgijanci su poraženi u Engleskoj, ali su slavili u Danskoj, tako da i dalje sudbinu drže u svojim rukama. Zna se njihov potencijal i zaista su sila u ovom momentu, tako da Danci nemaju šta da izgube, a poseduju određen kvalititet. Sigurno će se suprotstaviti otvorenom igrom jer defanziva im nije u krvi. Svaki eventualni gol u mreži „crvenih đavola” zakomplikovaće situaciju i domaćinu stvoriti velike probleme.

Predlog: 1&3+ (2.70)

20.45 BiH – Italija

Italijani nisu savladali (1:1) BiH u prvom kolu, ali ni kasnije, osim u Holandiji (1:0), nisu blistali. Zanimljiva grupa u kojoj jedino naši susedi nemaju nikakve šanse da se bore za prvo mesto, ali opasno mogu da zakuvaju situaciju. ‘Azuri’ su za svakog inspiracija pa će morati da ulože veliki napor da bi osvojili tri boda i došli do tek druge pobede u grupi koja ne odiše atraktivnim partijama i golovima.

Predlog: I1-3&II1-3 (1.93)

20.45 Engleska – Island

Englezi Dancima nisu dali nijedan gol (0:1, 0:0), ali su pobedili na Islandu (jedva) i Belgiju i to ih drži u igri. Islanđani su sa četiri poraza poslednji, ali njih je više interesovao baraž za prethodno izdanje, tako da imaju opravdanje. Moglo bi se reći da igra učitelj protiv učenika jer na Islandu u engleski fudbal gledaju kao u Boga mada je ‘Gordi albion’ dostapromenio stil i to mu je donelo određeni pomak.

Predlog: I1+&II2+ (2.45)

20.45 Poljska – Holandija

Poljaci su startovali porazom 0:1 u Holandiji, ali sada su u prilici da sa tri nova boda diktiraju situacijiu u grupi gde su još BiH i Italija sa relanim izgledima da osvoje prvo mesto. Imaju profilisan tim, dok se ‘lale’ povremeno izgube u moru kvalitetnih igrača koje nije lako uklopiti pa često ostvare iznenađujući rezultat. Jasno je da moraju da zaustave Levandovskog mada će se i njihovi napadači naći u velikom broju prilika.

Predlog: GG (1.77)

20.45 Srbija – Rusija

Posle eliminacije u baražu Lige nacija za EP 2020, pitanje je koliko se ‘orlovima’ uopšte dalje igra i u novom izdanju. Pošto smo već na startu debelo zaostali, a situacija sigurno nije sjajna… Rusi su sa drugom postavom ‘vežbali’ u Moldaviji (0:0), tako da se ni oni nisu proslavili krajem nedelje, ali u Beogradu će učiniti sve da pobede i osvoje tri nova boda pošto je to stvar prestiža i dokaza da su u uzlaznoj putanji.

Predlog: X2&2+ (1.98)

UKUPNA KVOTA 44.74 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter