0
Evroliga

‘NEĆU VIŠE DA PRIČAM DA SMO FAVORITI’: Micov nikad oprezniji pred utakmicu sa Zvezdom!

Objavljeno: 18.11.20 u 15:47

Košarkaši Crvene zvezde mts putuju u utorak u Milano, gde ih očekuje meč 9.kola Evrolige protiv Armanija.

Da zadatak po crveno-bele bude dodatno teži, odmah nakon tog gostovanja koje je na programu u sredu od 20.45 časova, sledi i put u Barselonu gde ekipu Crvene zvezde u petak čeka i meč 10.kola protiv trenutno vodećeg tima na tabeli.

Crveno-beli u Milano stižu u utorak u večernjim časovima, a meč protiv ekipe koja je i ove sezone uložila značajne resurse kako bi napala vrh Evrolige, biće izazov za crveno-bele, bez obzira na činjenicu da je naredni rival ‘preskočio’ utakmicu sa Himkijem zbog lažno pozitivnih testova na Covid-19.

Košarkaš Armanija Vladimir Micov ispričao je akko je došlo do ‘lažne uzbune’.

– Sve što se dešava stavlja nas u veoma tešku situaciju. U ponedeljak, u sred treninga, obavestili su nas da imamo čak petoricu pozitivnih igrača i sedmoricu iz stafa. Odmah smo stali sa radom, prekinuli sve aktivnosti i nastala je ludnica. Na kraju, ispostavilo se da su svi lažno pozitivni. Posle toga smo imali još dva testiranja, gde su svi bili negativni. Onda posle toga, bilo je neko može da trenira, neko ne može. Sve u svemu, bila je to katastrofa koja nas je pet dana sve zatvorila u kuće – rekao je Micov za ‘Sportski žurnal’ i dodao:

– Najgore od svega je što smo svi bili zatvoreni kod kuće. Ne možeš ništa da radiš, čekaš taj dupli negativni test. Baš nezahvalna pozicija. U subotu smo prvi put trenirali i onda dan kasnije igrali protiv Kantua, a to je znatno podiglo rizik od povrede. Ležiš kod kuće, imaš jedan trening i odmah igraš. Tako je svima, svi smo na istom. Ali, da je to dobro, nije.

PROČITAJTE JOŠ: IMAO JE ‘PUNE RUKE POSLA’: Poznati teniser ponovo u centru pažnje, izgleda da je batalio tenis zbog ove porno glumice! (FOTO)

Ne sme da tvrdi da su favoriti protiv beogradskih crveno-belih.

– Popunjeni smo na svim pozicijama i stvarno smo baš dobro igrali. Imali smo taj kiks na parketu Olimpijakosa, ispustili smo pobedu i u gostima Valensiji. Ali, da opet kažem da smo favoriti protiv Crvene zvezde, to više neću, s obzirom da iz pet mečeva nemamo nijednu pobedu – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter