0
Evroliga

‘KRALJ’ OSTVARIO ČETVRTU UZASTOPNU POBEDU: Dek i Rendolf ‘razbili’ Makabi!

Objavljeno: 18.11.20 u 20:45

Španski klub nastavlja sa odličnim rezultatima!

Real Madrid je očajno startovao sezonu u Evroligi. U jednom trenutku su imali jednu pobedu i četiri poraza. Tim koji sa klupe predvodi legendarni Pablo Laso, brzo je uspeo da izađe iz rezultatske krize. Sada su ostvarili četiri uzastopne pobede i imaju skor od pet trijumfa i četiri poraza.

U okviru 9. kola najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja u Evropi, Real je savladao Makabi iz Tel Aviva rezultatom 79:63.

Najefikasniji igrač u pobedničkoj ekipi bio je Gabrijel Dek. Argentinac je postigao 16 poena, a na to dodao i šest uhvaćenih lopti. Pratio ga je Entoni Rendolf. Reprezentativac Slovenije je ubacio 15 poena uz sedam skokova i dve asistencije.

PROČITAJTE JOŠ: NEMAC OSTVARIO PRVU POBEDU U LONDONU: Švarcman doživeo i drugi poraz, a Đoković uskoro izlazi na teren!

U redovima Makabija istakao se Skoti Vilbekin sa 18 postignutih poena, tri skoka i jednim uspešnim dodavanjem. Bivši igrač Klivlenda Ante Žižić je meč završio sa 14 poena i deset skokova. 

Real je sada 6. na tabeli, a klub iz Tel Aviva se nalazi na 14. poziciji sa učinkom od tri pobede i šest poraza.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter