1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

HOĆE LI MU ISPUNITI ŽELJU?: Obradović otkrio koga bi ponovo voleo da vidi u crno-belom dresu!

Objavljeno: 18.11.20 u 12:45

On je samo jedan od ‘povratnika’ koji je opet obukao crno-beli dres.

Nakon dugo godina iskusni levi bek Ivan Obradović ponovo se vratio u Humsku. Dok se crno-beli spremaju za nastavak sezone, iskusni fudbaler je izrazio jednu veliku želju.

Naime, u razgovoru za ‘Sportski žurnal’ Obradović je istakao da bi ponovo voleo da svlačionicu deli sa Antoniom Rukavinom i Zoranom Tošićem.

– Dobri drugari su mi Antonio Rukavina i Zoran Tošić, voleo bih ponovo da igram s njima, međutim, zadovoljni su u svojim klubovima – Toni je na zalasku karijere, Bambi je tek otišao u Kinu. Naravno, bilo bi prelepo da smo opet zajedno. Bilo je tu mnogo dobrih igrača koji bi sad značili Partizanu – smatra povratnik u Humsku.

Trebalo je vremena Obradoviću da se vrati u formu i da dostigne optmalnu fizičku spremu kako bi mogao da odgovori na zadatke šefa stručnog štaba.

PROČITAJTE JOŠ: ‘TERBALO JE DA GA OTERAJU’: Legendarni trener žestoko opleo po Aleksandru Kolarovu – ‘Takvi nemaju pravo da nose dres reprezentacije’

– Najvažnije – osećam se dobro. Izuzetno mi je drago što sam bio učesnik svih pet utakmica. Podižem formu, prisutno je i samopouzdanje. Sledi težak period, međutim, radujem se novim mečevima i nadam se da ćemo svi biti na nivou.

FOTO: FK Partizan

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter