0
Evropske lige

VELIKA ŠTETA: Korona ga sprečila da se ‘osveti’ bivšem klubu – Suarez propušta meč protiv Barse!

Objavljeno: 17.11.20 u 11:21

Još jedan proslavljeni fudbalski as zaražen je korona virusom.

U pitanju je reprezentativac Urugvaja i napadač Atletika iz Madrida, Luis Suarez. Testovi u urugvajskoj reprezentaciji dali su dva pozitivna rezultata uoči utakmice sa Brazilom. Osim Suareza, covid-19 je pokupio je Rodrigo Munjoz. Ni jedan od njih nema simptome.

Suarez neće igrati ni za Urugvaj protiv Brazila u sklopu kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo 2022. godine, a meč je na programu u četvrtak tačno u ponoć.

PROČITAJTE JOŠ: EUFORIJA NA ‘MARAKANI’ NIKADA NIJE BILA VEĆA: Dogovor je postignut, Zvezda u januaru dovodi štopera kakvog nije imala poslednjih 10 godina!

Međutim, ono što je posebno razočaralo ljubitelje fudbala, jeste to što Suareza nećemo gledati u okršaju sa bivšim klubom.

Naime, Suarez narednog vikenda neće igrati derbi meč španske Primere za Atletiko protiv ‘svoje’ Barselone iz koje je letos, posle šest godina, stigao na Vandu Metropolitano.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter