0
Evropske lige

FOTO: Youtube/screenshot

TRANSFER KOJI ĆE UZDRMATI FUDBALSKU SCENU: Iskusni štoper dobio ponudu koja se ne odbija!

Objavljeno: 17.11.20 u 14:43

Budući da mu ugovor ističe na leto, Serhio Ramos već u januaru može da pregovara sa zainteresovanim stranama.

U poslednje vreme dosta se prašine podiglo u vezi transfera koji bi mogao da uzdrma fudbalski svet. Naime, štoper Real Madrida karijeru bi mogao da nastavi u Pari Sen-Žermenu.

Čelnici kraljevskog kluba ne žele iskusnom Špancu da daju dugoročan ugovor, pošto ima preko 30 godina, poštuju politiku produžavanja saradnje na po godinu dana (plus 1).

PROČITAJTE JOŠ: NA NJEGA SMO VEĆ NAVIKLI, NIJE MU PRVI PUT: Novi bizaran pogodak u srpskom fudbalu, neverovatan kiks golmana o kom smo već pisali! (VIDEO)

Klub Ramosu za novi potpis nudi 12 miliona evra po sezoni, što ne zadovoljava apetite španskog asa. Kako pronosi ‘AS’ francuski velikan PSŽ već je uspostavio kontakt sa iskusnim defanzivcem.

Navodno mu je ponudio trogodišnji ugovor, sa ukupnim prihodom od 60.000.000 evra. Cifra od 20.000.000 evra na godišnjem nivou vrlo je primamljiva za kapitena Reala, a ostaje da se vidi u kom pravcu on razmišlja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter