0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

SAŠA OBRADOVIĆ: Igramo protiv ekipe koja je napravljena za F4, ali borićemo se svih 40 minuta

Objavljeno: 17.11.20 u 16:25

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović svestan je da njegov tim očekuje teško gostovanje Armaniju u 9. kolu Evrolige, ali najavljuje borbu svih 40 minuta.

Crveno-beli duplo kolo Evrolige počinju u Milanu, gde će u sutra od 20.45 igrati protiv Armanija, koji je u prethodnom kolu ‘preskočio’ utakmicu sa Himkijem zbog lažno pozitivnih testova na Kovid 19.

– Igramo utakmicu protiv ekipe koja je napravljena za fajnal-for i tu nema nikakve tajne. Na svakoj poziciji imaju ogroman kvalitet i sa svake od tih pozicija nam stiže pretnja. Vratio se Panter, malo pre njega i još nekoliko igrača. Dočekuje nas tim koji je kod kuće favorit i koji će nas dočekati u najboljem izdanju, jer su zbog ove konfuzije sa testovima imali prilike da se osveže, treniraju. Odigrali su i jednu utakmicu u nedelju. Ipak, očekujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i da ćemo se boriti svih 40 minuta – rekao je Obradović za klupski sajt.

Košarkaš Marko Simonović, koji je u nedelju odigrao 300. utakmicu u crveno-belom dresu, kaže da njegova ekipa mora bolje nego u meču protiv Splita u ABA ligi.

– Protiv Armanija ćemo morati mnogo bolje nego u nedelju… Iskusna ekipa koju vode Serhio Rodrigez i Vladimir Micov, stigli su Panter, Dilejni, iskusni Hajns i Datome. Na svakoj poziciji imaju po dva kvalitetna igrača. Ovo je vrlo iskusna ekipa stvorena da napravi rezultat odmah. Njih je u jednom trenutku kao i mnoge druge ekipe ‘presekla’ korona, sada su imali i te lažne rezultate, ali su u utakmici sa Kantuom pokazali u nedelju da ta pauza nije ostavila mnogo traga – rekao je Simonović.

– Očekuje nas mnogo težak posao, prvo i osnovno je da uđemo čvrsto u utakmicu i posebno da ne dozvoljavamo nikakve padove u igri, jer se to često ponavljamo. Ovakvi padovi na tom nivou ne praštaju. Za početak, nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu, samim tim imati i šansu da dođemo do bodova – zaključio je košarkaš crveno-belih.

 

 

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter