0
Fudbal

FOTO: FSS

VELEOBRT U ‘SLUČAJU KOLAROV’: Kapiten rekao zauvek zbogom reprezentaciji, jer se uvredio?!

Objavljeno: 16.11.20 u 11:17

Kako sada stvari stoje, Aleksandar Kolarov više neće igrati za reprezentaciju Srbije.

Srbija je ostala bez plasmana na Evropsko prvenstvo, nakon poraza od Škotske u finalu baraža Lige nacija, ali i kapitena za naredne reprezentativne akcije.

Naime, prava mala drama odvijala se pred meč koji je u četvrtak igran na stadionu ‘Rajko Mitić’, saznaje ‘Informer‘.

Kolarov se oporavio od povrede, trenirao je i spremao se da bude u timu, ali je pred utakmicu dobio poziv iz kluba.

– Danima je uigravana taktika sa Kolarovim kao jednim od tri štopera. On se oporavio od povrede, odradio je nekoliko treninga i bio je spreman da igra. Međutim, primio je poziv od Kontea neposredno pred utakmicu i nije se dvoumio, samo je saopštio da ne može na teren. Tako je u minut do 12 ostavio saigrače na cedilu. Niko nije ni pokušavao da ga ubedi da izađe na teren, jer se selektor Tumbaković odmah bacio na smišljanje taktike bez kapitena, rekao je neimenovani izvor ovog lista.

PROČITAJTE JOŠ: BOD U BUDIMPEŠTI I NIJE TAKO MALI: Srbija neočekivano dobila odlične vesti, svi će čekati taj 7. decembar!

Kolarovu su saigrači žestoko zamerili zbog neočekivanog postupka, a kapiten se na kraju navodno uvredio jer je čuo da se vodi polemika o njegovom postupku.

Kolarov je u jednom momentu primetio da ga ostali ogovaraju, da komentarišu njegov postupak, ali da njemu lično niko ništa ne govori. Nakon toga se ponašao kao da bi on trebalo da je uvređen. Posle ovoga što je uradio za njega više nema mesta u reprezentaciji. Čak i da ga pozove selektor koji bude zamenio Ljubišu Tumbakovića, ostali igrači neće želeti više da im Kolarov bude kapiten. I to je sasvim očekivano, dodao je izvor ‘Informera’.

Podsetimo, defanzivac je čitav meč protiv Škotske proveo na klupi, a posle ove utakmice uz dozvolu ljudi iz Saveza, on se vratio u Italiju.

Kolarov je planirao da se povuče posle EP, ali će, kako sada stvari stoje čovek koji je odigrao 94 utakmica i postigao 11 golova to učiniti nešto ranije.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport)

FOTO: FSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter