0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STANKOVIĆ PROMENIO FORMACIJU ZA KUP SRBIJE: Crveno-beli jurišaju na Zlatibor sa dva napadača! (SASTAVI)

Objavljeno: 16.11.20 u 16:25

Fudbaleri Crvene zvezde i Zlatibora sastaju se od 17 sati na stadionu ‘Rajko Mitić’ u zaostalom meču šesnaestine finala Kupa Srbije.

Izabranici Dejana Stankovića veliki su favoriti za prolazak u narednu fazu.

Srspki šampion će prvi put u sezoni igrati u formaciji sa dvojicom napadača (4-4-2). Pored Falćinelija tu ulogu će imati i Boaći.

Ponovo su u postavi trojica klasičnih štopera, uključujući i mladog Erakovića. Moguće je da će Stanković igrati sa trojicom pozadi ili će Eraković ponovo imati ulogu beka.

Iako je u toku reprezentativna pauza, crveno-beli danas započinju poslednji ciklus. Igraće bez El Fardu Bena, Gelora Kange, nema ni Kataija, rovitog Rodića i mladog Gavrića.

Evo kako izgledaju sastavi:

Crvena zvezda: Borjan – Gobeljić, Degenek, Pankov, Eraković, Spiridonović, Petrović, Nikolić, Ivanić – Falćineli, Boaći.

Zlatibor: Čubraković – Jezdimirović, Anđelković, Stamenković, Đakovac, Đokić, Petronijević, Miloradović, Janjić, Krstić, Islamović.  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter