0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: ‘Gađamo’ Zvezdu i Zlatibor, ali i Engleze i Brazilce

Objavljeno: 16.11.20 u 11:50

Prvi dan radne sedmice često ume da bude oskudan, kada je sportska ponuda u pitanju, a ovaj je i više od toga, ali smo mi, u saradnji sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili dobitnu kombinaciju.

17.00 Crvena zvezda – Zlatibor

Apsolutni favorit je Crvena zvezda. Nema šta da se preterano analizira i kalkuliše, već samo da se pronađe način da se pogodi što bolja kvota. Svaka čast Zlatiboru, no njemu su se i daleko slabiji klubovi od Zvezde pokazali kao nepremostiva prepreka u prvenstvu. Sigurno će Dejan Stanković ukazati priliku nekim igračima koji nisu imali minutažu, pa će još imati dodatni motiv da mu se nametnu.

Predlog: HH1 (1.85)

20.45 Plimut – Portsmut

Duel sedmog i osmog kluba na tabeli. Ne tako davno, Portsmut je bio član Premijer lige i klub koji je pobrao brojne simpatije. Vodio ga je Milan Mandarić, igrali su Ognjen Koroman, Robert Prosinečki… Od prošlosti se ne živi, pa je tako ekipa sa engleskih dokova završila u trećem rangu takmičenja. U dobroj su formi (4-0-1). Plimut je sličnog kvaliteta, a u 4/5 prethodnih kola postigao je gol.

Predlog: II2+ (1.92)

22.00 Kurićiba – Bahija

Remi na gostovanju lideru Internasionalu (2:2) dao je neophodnu injekciju samopouzdanja Kurićibi, koja je 15. na tabeli. Zanimljivo je istaći da je za tim Rodriga Santane, na poslednja tri duela, pet različitih igrača upisalo ime u strelce. Nepredvidivi su. Bahija ima 1 trijumf na poslednjih 10 gostovanja.

Predlog: 1X&I1-2 (3.20)

00.00 Botafogo – Bragantino

Kvote pričaju više od bilo kojih reči. Kec 2.60, a dvojka 2.75. Jasno je da meč može da ode u oba pravca. A kada je tako, onda su nekako golovi sigurniji izbor. Domaćin je veliko ime, međutim, ume da kiksne samo tako. Probaćemo sa jačom kvotom, odnosno da vidimo gol na obe strane u drugih 45 minuta.

Predlog: IIGG (3.40)

UKUPNA KVOTA 38.64 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter