0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

VLADO ŠĆEPANOVIĆ: ‘Partizan je moja druga kuća, ne pada mi na pamet da kažem neku ružnu reč’

Objavljeno: 15.11.20 u 10:55

Bivši trener košarkaša Partizana, Vlado Šćepanović, oglasio se nakon odlaska iz redova crno-belih.

On je napustio klupu KK Partizan i na mestu trenera zamenio ga je Sašo Filipovski.

Šćepanović je govorio o privrženosti klubu i osvrnuo se na rezultate i na jačinu tima.

– Partizan je moja druga kuća i ne pada mi na pamet da kažem ikada bilo koju ružnu reč o klubu. Ali, zamena teza je da je sadašnja ekipa bolja od prošle, što sam i rekao u startu. Uz to, nismo trenirali šest meseci, bili smo bez podrške navijača, a svi znamo da oni čine tim bar 30 odsto boljim, pa je na videlo dolazio individualni kvalitet igrača… Ali i to smo polako postavljali na mesto. Treba vreme, da igrači shvate da je, uz trenerovu krivicu za poraz, jer je trener uvek kriv, nešto i do njih kada u završnici sa Huventudom promaše pet otvorenih šuteva, ili zicer, kada bespotrebno naprave faul na centru – rekao je Šćepanović u intervjuu za ‘Mozzartsport‘.

Neuspeh u Badaloni, kao i poraz protiv Budućnosti umnogome su potpomogli odlazak Šćepanovića vodila iz Partizana.

– Pa verovatno bi bilo drugačije da smo ta dva meča dobili. Ali, ne zaboravite da se naša svaka pobeda omalovažavala, a svaki poraz predstavljan kao katastrofa. Je l’ stvarno neko mislio da je realno da posle samo četiri pripremne utakmice vežemo deset pobeda? Pa protiv Budućnosti, koju smo jedva dobili prošle godine pred punim tribinama, imali smo četiri puta ‘dobijen meč’, dok smo bez najboljeg napadača i defanzivnog igrača ubedljivo pobedili Cedevitu koja nas je prošle sezone ponizila u Ljubljani i izgubila u poslednjoj sekundi u Beogradu. Pogledajte, bez trunke želje da omalovažim Sašu Filipovskog, čiji rad izuzetno cenim, uspeh protiv Cedevite je u medijima okarakterisan tek kao pobeda, a Zadar je ’razbijen’… Zašto? – pita se Šćepanović.

 

 

FOTO: KK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter