0
Fudbal

TUMBAKOVIĆEV POMOĆNIK NAKON REMIJA: ‘Bilo je teško da se mobilišemo nakon Škotske’

Objavljeno: 15.11.20 u 23:53

Fudbalska reprezentacija Srbije nije uspela da pobedi u Budimpešti Mađarsku u Grupi 3 Divizije B Lige nacija.

Meč na ‘Puškaš areni’ završen je nerešenim rezultatom (1:1) i sada ‘orlovi’ samo teoretski mogu da ostanu u ovom rangu takmičenja, a da bi se to i desilo Srbija mora u poslednjem kolu da savlada Rusiju, Mađarska Tursku.

Selektor Ljubiša Tumbaković nije mogao zbog suspenzije da s klupe vodi ekipu, pa je umesto njega to u Mađarskoj radio Aleksandar Janković.

– Imali smo dva protivnika na ovom meču. Jedni smo bili mi sami sebi, a drugi su nam bili Mađari. Bilo je teško da se mobilišemo posle onakve utakmice sa Škotskom. Sve smo učinili kako bi ovu utakmicu odigrali konkurentno, rekao je Janković nakon utakmice.

PROČITAJTE JOŠ: ALBANCI NISU ZNALI DAL DA SE RADUJU ILI PLAČU: Dok su slavili pogodak, lopta je završila u njihovoj mreži i to udarcem sa pola terena! (VIDEO)

Razočan je bio i kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić.

– Treba da izvučemo pouke, moramo da analiziramo gde možemo napred. Imali smo na kraju i prilike za pobedu, ali nismo ih iskoristili, rekao je Tadić.

Podsetimo, utakmica između Srbije i Rusije na programu je u sredu (20.45 časova).

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter