0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

KONFUZIJA ZBOG TESTA NA KORONA VIRUS: Lazar Marković ponovo pozitivan, nalazi se u izolaciji!

Objavljeno: 15.11.20 u 15:20

Dosta konfuzna situacija vezana za virus Covid-19 snašla je fudbalera Partizana Lazara Markovića.

Testovi na korona virus, kojima su u prethodnih desetak dana bili podvrgnuti igrači crno-belih uneli su pometnju u redove tima iz Humske, jer su u navedenom vremenskom roku rezultati bili zbunjujući.

Konkretno, radi se slučaju Lazara Markovića, koji je pre nekoliko dana ponovo vraćen u izolaciju i ne trenira sa saigračima zbog rezultata dva testiranja koji se ne podudaraju.

FOTO: FK Partizan

Markoviću je, iako nije imao nikakve simptome, dobio pozitivan rezultat na virus korona neposredno pre meča sa Spartakom i to testiranje je, kao i do sada, obavljeno u sportskom centru crno-belih u Zemunu, gde tim povodom dolazi stručno medicinsko osoblje još od aprila meseca, prenosi Telegraf.

Međutim, fudbaler se na sam dan odigravanja utakmice u Subotici ponovo testirao na jednom od dva najpoznatija instituta u Beogradu i nalaz je bio – negativan, sa sve pismenom potvrdom, te je shodno tome odlučeno da se on priključi ekipi, a čak se obreo i na terenu u drugom delu meča sa Spartakom.

FOTO: FK Partizan

Ipak, kako u Humskoj svake nedelje, radi predostrožnosti, testiraju igrački kadar, pre nekoliko dana u sportskom centru u Zemunu je ponovljen ceo proces, u kome je golman Vladimir Stojković (zaražen pre meča sa Mačvom), ali i ostatak tima dobio negativne nalaze, ali je Lazar Marković ponovo bio – pozitivan.

 

FOTO: FK Partizan

Zato je odlučeno da napadač ne nastavi sa treninzima, već da ponovo ode u izolaciju, gde će sačakati novo testiranje i to gotovo sigurno u Partizanovom trening centru. Jer očito postoji sumnja u validnost testova na drugim mestima, pa i u najpoznatijim institucijama.

 

 

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter