1
Fudbal

SERBIA vs SCOTLAND Beograd, 12.11.2020. foto: Nebojsa Parausic Fudbal, Liga nacija, Srbija, Skotska xyz

‘DALI SMO SVE OD SEBE, OVO JE REALAN REZULTAT’: Luka Jović nakon remija protiv Mađarske – ‘Posle Škotske je bilo teško igrati’

Objavljeno: 15.11.20 u 23:27

Fudbalska reprezentacija Srbije osvojila je bod u Mađarskoj (1:1), u pretposlednjem kolu Lige nacija.

Pred orlovima je sada borba za opstanak u B diviziji, a napadač naše selekcije Luka Jović istakao je posle meča da nije bilo lako igrati posle poraza od Škotske pre tri dana.

Fudbaler Real Madrida je istakao da je očekivao ovakav duel na ‘Puškaš areni’.

– Očekivali smo ovakvu utakmicu, svakako nije lako igrati posle onako teškog poraza u jako bitnom meču. Dali smo sve od sebe, pokazali smo karakter. Mislim da je nerešen ishod najrealniji. Imali smo šanse pred kraj utakmice koje nismo iskoristili. Krivo nam je zbog poraza od Škotske, ali moramo da nastavimo dalje. Nismo izgubili, nismo ni pobedili, ali se nadam pobedi protiv Rusije, rekao je Jović posle meča za ‘SportKlub’.

Sam Jović nije iskoristio nekoliko dobrih prilika, da postigne gol.

– Ima mnogo toga na psihološkom planu, bilo je jako teško igrati. Morali smo da pokažemo da smo profesionalci. Šanse? To je koncentracija i sreća. Nadamo se da ćemo je imati više u sledećim utakmicama kako bismo došli do više golova i bodova.

PROČITAJTE JOŠ: ALBANCI NISU ZNALI DA LI DA SE RADUJU ILI PLAČU: Dok su slavili pogodak, lopta je završila u njihovoj mreži i to udarcem sa pola terena! (VIDEO)

Ukoliko želi da opstane u B diviziji, Srbija će morati da pobedi Rusiju, a Turska izgubi od Mađarske.

– Pripremićemo se kao za svaku drugu utakmicu, daćemo 100 odsto. Nadamo se pobedi Mađarske, a mi da pobedimo Rusiju i opstanemo u B ligi.

Zbog suspenzije selektor Tumbaković nije mogao da sa klupe predvodi ekipu.

– Svakako je selektor bio taj koji je pripremio ovu utakmicu i koji nam je dao zadatke. Da li je pored terena ili na tribinama, nema nikakve veze. Ali bi nam više značio da je bio sa nama na terenu, zaključio je Jović.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport)

FOTO: FSS

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter