0
Fudbal

CRNA GORA OSLABLJENA PRED ODLUČUJUĆI DUEL: Fudbaler Atletiko Madrida se vraća u Španiju!

Objavljeno: 15.11.20 u 16:23

Velika šteta!

Reprezentacija Crne Gore ima priliku da se plasira u B diviziju Lige nacija. U utorak 17. novembra Crna Gora dočekuje nacionalni tim Kipra. Izabranici Faruka Hadžibegića su odigrali nerešeno sa ekipom Azerbejdžana.

Na toj utakmici na teren nije izašao Stefan Savić. U pitanju je povreda, a iskusni defanzivac će propustiti i najbitniji meč sezone za njegovu reprezentaciju. Štoper će se vratiti u Madrid.

PROČITAJTE JOŠ: TESNA POBEDA: Mega bez Petruševa teško savladala Krku! (VIDEO)

Stefan Savić se vraća u Madrid i neće moći da nam pomogne protiv Kipra u nastojanju da stignemo do pobede i plasmana u viši rang Lige nacija. Savić je uoči duela sa Azerbejdžanom osećao jak bol u nozi, tačnije rečeno u listu, pa je doneta odluka da ne izlazi na teren. S obzirom da se situacija nije popravila, a da ne želimo ništa da rizukujemo, odlučeno je da se Savić vrati u klub, obavi detaljne preglede i započne sa terapijama. Savić probleme sa povredom ima već tri dana, imao je veliku želju da bude u timu, ali povreda je ipak bila jača od njegove želje- rekao je član stručnog štaba reprezentacije Crne Gore, Miodrag Džudović.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter