0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Screenshot

ŽIVOTNA DRAMA BIVŠEG ZVEZDINOG KAPITENA: Amputirana mu noga nakon što je osam meseci igrao s tumorom i osvojio trofej!

Objavljeno: 14.11.20 u 19:24

Sve je delovalo da će Ivan Ćorović biti još jedan od bisera Košarkaškog kluba Crvena zvezda i napraviti veliku karijeru, ali je tome na put stao tumor na kolenu sa kojim je igrao osam meseci i osvojio juniorski šampionat misleći da je hematom.

Nekadašnjem kapitenu mlađih kategorija kluba s Malog Kalemegdana otkriven je tumor zbog kojeg je morala da mu bude ampturiana noga.

U najboljem periodu, kada je trebalo da razvije svoj talenat i izađe na veliku scenu, 22-godišnji Ćurović je morao da se povuče, a sada se prisetio tih dana.

Ćorović je za crnogorsku televiziju ‘Vijesti‘ govorio o bolesti koja mu je prekinula košarkašku karijeru.

– Bio sam momak za primer, dobro mi je išla i škola, najviše sam trenirao i dogurao sam čak do kapitena juniorskog tima Zvezde, počeo je priču Ćorović koji je bio kapiten sadašnjim reprezentativcima Srbije Boriši Simaniću, Aleksi Radanovu, Stefanu Đorđeviću…

Međutim, umesto na terenu, počela je njegova borba za život.

– Govorili su da je hematom, nije moglo da se utvrdi. Najveći problem je bio što sam ja igrao sa tim osam meseci. Osvojio juniorsko prvenstvo Srbije i kad je trebalo da počnu pripreme za novu sezonu, za neki moj možda da kažem i bum, otkrio sam problem koji me je pratio i počela je borba za život. U tom trenutku sam se borio za život i nisam mogao da patim za košarkom, ali sigurno da mi se ponekad igra i voleo bih, ali život ima dosta epizoda, u nekoj od njih ću i ja biti uspešniji, dodao je on.

(VIDEO:YouTube/Vijesti Online)

Tumor je najpre lečio hemoterapijama, da bi usledile dve operacije, a na kraju je noga morala da bude amputirana iz kuka.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter