0
Evropske lige

U LIVERPULU BESNI ZBOG POSTUPKA SALAHA: Otkriveno gde se Egipćanin zarazio, uradio je ono što nikako nije smeo!

Objavljeno: 14.11.20 u 16:23

Fudbalski savez Egipta juče je saopštio da je Mohamed Salah pozitvno testiran na korona virus.

Pred najboljim igračem Liverpula sada je pauza od najmanje dve sedmice, a engleski mediji pišu da su klub i trener Jirgen Klop ljuti na Egipćanina.

Naime, on je najverovatnije virus ‘pokupio’ zbog nepoštovanja mera prevencije. Salah je tokom boravka u domovini, na pripremama reprezentacije, bio i na veridbi svog brata Nasra, koji je organizovao zabavu u Kairu.

Kako je igračima velikih klubova strogo zabranjeno izlaganje riziku, ta pravila se poštuju u Engleskoj, ali je Salah izgleda zanemario obaveze čim je napustio klub.

Tako Salah, koji nema simptome i nalazi se u izolaciji, neće moći da bude selektoru Egipta za dve utakmice kvalifikacija za Kup afričkih nacija, ali verovatno ni Klopu za sledeći vikend i meč s Lesterom.

Inače, ovo je samo još jedan od kadrovskih problema za ‘crvene’, jer su posle teške povrede Virdžila van Dajka, usledili su i pehovi za Trenta Aleksander-Arnolda, koji će propustiti do mesec dana, i Džoa Gomeza, koji je možda i završio sezonu. Odsutni u prethodnom meču zbog povreda bili su i Aleks Okslejd-Čemblrejn, Fabinjo i Tijago Alkantara.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter