0
Fudbal

SOCCER TIKET DANA: Danas su na repertoaru utakmice reprezentacija, a mi smo vam spremili tiket dana!

Objavljeno: 14.11.20 u 11:55

Danas se igraju utakmice Lige Nacija, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili dobitnu kombinaciju.

20.45 Portugalija – Francuska

U Parizu su svi očekivali golove, ali su oni izostali. Posebne zasluge za to idu na račun odbrane Portugalaca koja je do sada primila tek jedan gol u pet mečeva. Doduše, napad ume da im zataji samo tako. Francuzi su u Hrvatskoj pokazali da umeju bolje da koriste Antoana Grizmana, nego Barselona. Tu je i buduća zvezda Mavinga.

Predlog: 3+ (2.20)

20.45 Švedska – Hrvatska

Šveđani i Hrvati ne blistaju u ovom izdanju. Marcelo Brozović, poput Kolarova i Sergeja, izbegao je zabranu tako što je krenuo ranije, kao i Milan Badelj. Generalno, Hrvati nisu imali probleme toliko sa zabranama u Italiji kao što je slučaj sa našom selekcijom. Dejan Lovren propušta meč zbog kartona, a nema Livakovića, Petkovića, Kramarića, Rebića, Vrsaljka i zaraženog Domagoja Vide. Šveđani su poraženi od komšija Danaca pa im je dobar rezultat neophodan da povrate
samopouzdanje.

Predlog: 12&2+ (1.88)

20.45 Nemačka – Ukrajina

Nemci su u Ukrajini slavili posle jednog kiksa golmana rivala, koji je prethodno bio fenomenalan. Videćemo da li će Joahim Lev posle serije remija (1-4-0) u poslednje vreme rešiti da nešto promeni. Pre ovoga, imao je prijateljski duel sa Česima u kojem je izveo prilično šaren sastav i slavio (1:0). Poznajući Nemce, nije im baš prijatno ni sa ovako malom razlikom ispod Španije. Ukrajinci žele da iznenade baš ovde i na kraju igraju za prvo mesto sa Špancima.

Predlog: DII2+ (1.95)

20.45 Švajcarska – Španija

Neuspešna i delimična smena generacija koja je zadesila Švajcarsku poremetila je sistem Vladimira Petkovića. Gotovo godinu dana su bez pobede (0-2-3). Samo Špancima u tih pet mečeva nisu postigli gol. Nemcima su ubacili tri, no odbrana je na staklenim nogicama. Nije baš ni dobro što imaju toliko Balkanaca u timu jer nema discipline u igri.

Predlog: G3+ (4.10)

UKUPNA KVOTA 33.06 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!
*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter