0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

SAŠO FILIPOVSKI: ‘Uvek treba naći put ka pobedi’

Objavljeno: 14.11.20 u 22:15

Partizan je slavio u Zagrebu!

Crno-beli su savladali Cibonu u Zagrebu. Meč je zavšren rezultatom 75:82. Trener Partizana je zadovoljan rezultatom i pobedom u 7. kolu ABA lige.

Čestitke igračima Cibone, imaju mladost i brzinu, tako da su pokazali da ne odustaju na ovoj utakmici. Počeli smo dobro u napadu, a u odbrani smo primili previše poena, 40 u prvom poluvremenu. U trećoj četvrtini smo imali pad koncentracije i susreli smo se sa tim povredama i problemima sa faulovima, gde smo morali da reagujemo onako kako nismo trenirali, sa nekim igračima na pozicijama koje nisu njihove- rekao je Filipovski.

PROČITAJTE JOŠ: BIVŠI IGRAČ PARTIZANA TROJKOM ODLUČIO PITANJE POBEDNIKA: Sjajno veče za nekadašnje igrače večitih rivala! (VIDEO)

Sve u svemu, uvek treba da se nađe put ka pobedi. Našli smo put ka pobedi, primili manje poena u drugom nego u prvom poluvremenu, tako da sam zadovoljan pobedom. U igri normalno da ima mnogo uspona i padova i treba na tim stvarima dosta da se radi. Najvažnije je da uspemo da se oporavimo i da ove povrede prođu, da možemo normalno da radimo jer nas čeka stvarno težak ritam u narednih deset dana – zaključio je trener crno-belih.

FOTO: KK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter