0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Cibona/Željko Baksaj

SA PUNO RESPEKTA DOČEKUJU PARTIZAN: Trener Cibone pred današnji duel – ‘Očekujem agresivan i jak Partizan, oni su kandidati za osvajanje titule’

Objavljeno: 14.11.20 u 11:08

U okviru sedmog kola ABA lige ekipa Cibone dočekaće na svom terenu ekipu Partizana.

Ovo je definitivno jedan košarkaški klasik. Trener Cibone Ivan Velić rekao je da očekuje agresivnu igru Partizana.

– Ušli su u sezonu dosta slabo, imali su nekoliko neočekivanih poraza i to je rezultiralo smenom trenera. S obzirom na te okolnosti, očekujem agresivan i jak Partizan i naš će cilj biti da odgovorimo fizički na tu agresiju i na njihova tela koja su za veći nivo košarke – rekao je trener  Velić.

On smatra da je Partizan među favoritima za osvajanje titule.

– Očekuje nas izrazito težak protivnik. Ekipa Partizana je sastavljena za sam vrh ABA lige i Evrokupa. Uz Zvezdu, Budućnost i Cedevitu Olimpiju oni su najveći favoriti za osvajanje regionalne lige – rekao je trener Cibone.

Želi otvorenu utakmicu, a na crno-belima je da ga spreče.

PROČITAJTE JOŠ: CRNO-BELI GOSTUJU U ‘DRAŽENOVOM DOMU’: Filipovski pred ‘klasik’ u Zagrebu – ‘Poštujemo ih, ali bićemo na oprezu’

– Nadam se da uz timsku igru i agresivan pristup, prvenstveno u obrani, možemo igrati otvorenu utakmicu. Oni su u stanju ‘opšte mobilizacije’ tako da će biti teško, ali verujem da ćemo moći da odigramo dobru utakmicu i da im pariramo jasno, ako nam se ukaže prilika da ćemo uzeti tu pobedu – zaključio je Velić.

Podsetimo, utakmica je na programu u subotu, 14. novembra od 17 časova.

FOTO: KK Cibona/Željko Baksaj

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter