0
Domaći fudbal

PLS: Osam golova i dva penala u Loznici, IMT silan u Pančevu!

Objavljeno: 14.11.20 u 17:34

Jednu od verovatno najzanimljivijih utakmica sezone u Prvoj ligi Srbije, verovatno su danas odigrali Loznica i Borac (4:4).

Čačani su u čak tri navrata vodili, ali su na kraju ostali s bodom u džepu.

Već na poluvremenu je postignuto pet pogodaka (2:3). Domaćin je poveo ranim golom Gorana Matića, ali Kuveljić i Bajić donose preokret. Onda se goleada nastavlja u 15. minutu, kada Milan Ilić donosi izjednačenje (2:2), a konačan rezultat prvog dela u 39. minutu postavio je Igor Savić.

U drugom poluvremenu su dosuđena čak dva jedanaesterca za domaćina. Prvi u 68. minutu, koji je u pogodak pretvorio Dragiša Komarčević, a drugi u završnici, kada je konačan rezultat meča postavio Kosta Dražić. Prethodno, Borac je i treći put poveo, zahvaljujući Draganu Radosavljeviću.

PROČITAJTE JOŠ: RONALDO ODGOVORIO ĐOKOVIĆU: Ovo se čekalo, Portugalac se sa samo tri reči osvrnuo na Novakovu imitaciju (VIDEO)

Goleada, ali ne baš ovakva, viđena je u Pančevu, gde je IMT stigao do ubedljive pobede (3:0). Za goste su pogađali Ismail Beko Fofana, Nikola Terzić i Dušan Plavšić, koji je autogolom u 82. minutu postavio krajnji rezultat ove utakmice.

Jedini meč bez golova odigrali su Dubočica i Grafičar.

Prva liga Srbije, 15. kolo – rezultati:

Petak

Jagodina – Radnički P. 4:0 (2:0)

Subota

Dubočica – Grafičar 0:0

Loznica – Borac 1926 4:4 (2:3)

Železničar P. – IMT 0:3 (0:1)

Nedelja

13.00 Budućnost D. – Kabel

13.00 Kolubara – Žarkovo

13.00 Sloga – Radnički SM

13.00 Trajal – Radnički 1923

Ponedeljak

13.00 Zemun – Dinamo V.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter