1
Fudbal

NAĐA MUČI JEDNA STVAR: Bivši fudbaler Partizana ne želi da komentariše Tumbakovića, ali postavlja jasno pitanje – ‘Gde se izgubila energija iz Osla?’

Objavljeno: 14.11.20 u 10:44

Cela fudbalska nacija u Srbiji razočarana je nakon novog neuspeha naše reprezentacije.

Imali smo priliku da nakon 20 godina izborimo plasman na Evropsko prvenstvo, međutim, u tome nas je zaustavila reprezentacija Škotske.

Nekadašnjeg fudbalera Partizana Alberta Nađa muči jedno pitanje, a to je – ‘Gde se izgubila ona energija iz Osla?

– Naravno da mi je teško palo kada se nismo plasirali na Prvenstvo koje smo svi očekivali posle toliko godina. Šta da se radi, nije ni prvi, verovatno neće biti ni poslednji put da se desi kiks. Igrali smo mnogo lošije nego u Norveškoj, nismo imali tu energiju koja nas je tamo krasila. Takođe, smatram da su Škoti bolji od Norvežana. Ne individualno, već timski. Pokazali su zašto su došli u Beograd, na kraju iskoristili penal lutriju – kaže Nađ za ‘Novosti’.

Nađ ne želi da komentariše razne taktičke poteze selektora Ljubiše Tumbakovića.

– Ne bih da komentarišem, Tumbaković je bio sa igračima i on zna šta se dešavalo u reprezentaciji, sa kojim problemima se suočavao. Siguran sam da je sa stručnim štabom želeo najbolje i da su svi svesni da nisu bili na očekivanom nivou. Krivce ne treba tražiti. I u porazu i u pobedi svi su zajedno.

PROČITAJTE JOŠ: BOLJE DA NE GLEDAMO OVU STATISTIKU, BIĆE NAM JOŠ GORE: SMS je skuplji od dve reprezentacije koje su izborile plasman na EURO!

Nađ je član poslednje generacije koja je učestvovala na Evropskom prvenstvu.

– Nažalost je tako. Bilo je i ranije mnogo talentovanih igrača, pa su nam se dešavale slične stvari. Da ne pričam o generaciji Piksija, Savićevića, Jugovića, Mijatovića, čiji sam i ja deo bio, pa nismo ni tada imali neke uspehe. Ni sada niko ne može da ospori kvalitete Mitrovića, Tadića, Sergeja… Po meni, trebalo bi mnogo više da se posvetimo kolektivu nego individualnim kvalitetima – zaključuje Nađ.

0
0

1 Komentara

  1. Kad nauce da igraju fudbal bez vracanja lopte golmanu, mozda nam i krene. Jel zna neko tu da dribla, da krene sam u kontru ako su vec svi pokriveni? Zasto vecito lopta ide golmanu, to mi nikad nece biti jasno?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter