3
Košarka

MILICA DABOVIĆ NASTAVLJA DA ŠOKIRA: Nakon ‘rasističkog ispada’, proslavljena srpska košarkašica se izvinila na ironičan način!

Objavljeno: 14.11.20 u 12:20

Bivša kapitenka i proslavljena košarkašica Srbije, Milica Dabović, je na svom Tviter profilu imala skandaloznu rasističku poruku.

Naime, ona je izrazila nezadovoljstvo zbog činjenice da je selektorka Marina Maljković u reprezentaciju pozvala tamnoputu igračicu, a više o tome pročitajte OVDE.

Nakon ovakvog ispada, Milica se još jednom oglasila na svom Tviter nalogu.

PROČITAJTE JOŠ: NAĐA MUČI JEDNA STVAR: Bivši fudbaler Partizana ne želi da komentariše Tumbakovića, ali postavlja jasno pitanje – ‘Gde se izgubila energija iz Osla?’

– Jedino da se izvinim što sam rekla i to crnkinja, nego napadajte, niste davno, pljujte da vidim ko je jos ostao – napisala je Milica uz smajlije sa suzama.

– I da se ne lažemo, nije ovo samo moje mišljenje kao što znamo, ja ga samo iznosim, ovo je sraman potez zbog pojedinih igračica! Hvala. Možete vi pisati i da sam alkoholičarka i ako kap alkohola u životu nisam popila, ja sam samo budala koja svoj stav iznosi javno uz činjenice, talenti Mandićka, Topuzovićka… ili zašto je Radočaj eliminisana??? Svako normalan zna na šta sam mislila – dodala je Dabovićeva.

0
0

3 Komentara

  1. Pa za reprezentaciju trebaju da igraju samo oni koji su rođeni u Srbiji ili su poreklom iz Srbije.Ovi na zapadu koji su imali kolonije pa za njih neka igra i đavo da ne kažem crni da me namerno pogrešno ne shvate dušebrižnici

    0
    0
    Odgovori
  2. Zapadne demokrate kojih u Srbiji ima i za izvoz ako im se ne dopada Milicin komentar neka idu u USA.Za nasu reprezentaciju MORAJU da igraju kosarkasice iz Srbije.Bilo bo to izvodljivo da nemamo izdajnicke medije koji rade u sluzbi poslodavaca.

    0
    0
    Odgovori
  3. toliko sam iznenadjen sa svim sto se u srpskoj zenskoj kosarci desava … ne bih da milicu pravdam za glupost – rasizam „crkinja“ za sve ostalo je u pravu. selektorku kao kosarkasku igracicu, trenera, sve sto kosarci dala … za postignute rezultate, izuzetno sam je cenio i postovao … posle njenog izbora amerikanke u srpskoj kosarkaskoj zenskoj reprezentaciji … zao mi je: vidim da se bas po nicemu ne razlikuje od svog oca boze maljkovica.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter