0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

‘KRILI SU SE PO TOALETIMA SA PIĆEM I CIGARETAMA’: Nekadašnji as Juventusa otkrio mračne tajne Bufona i Pirla!

Objavljeno: 14.11.20 u 17:15

Danski fudbaler Niklas Bendtner poznat je kao neko ‘bez dlake na jeziku’, a često je svojim ponašanjem i izjavama umeo da ‘zapali’ javnost.

Fudbaler Tarmbija, a nekada član Juventusa, govorio je za ‘BBC’, a jedna od tema bila je konzumacija cigareta.

Niklas je otkrio kako nije bilo kluba u kom je igrao, a da pojedini fudbaleri nisu konzumirali ciagrete, te naglasio da je to u Italiji bila sasvim normalna stvar.

– Sećam se da u Juventusu nisam mogao da pronađem saigrače i to mi je stvarno bilo pomalo čudno. Gde su svi? To je moj prvi dan, a nema nikoga. I onda sam ih pronašao. Njih desetak, 12-ak u kupatilu… Opušteno ćaskaju, uživaju u društvu, piju kaficu, zapalili cigare… Bilo je to nešto nezamislivo, ali sam odmah pomislio da sam došao u klub u kom ću zaista uživati, ispričao je Niklas.

PROČITAJTE JOŠ: RONALDO ODGOVORIO ĐOKOVIĆU: Ovo se čekalo, Portugalac se sa samo tri reči osvrnuo na Novakovu imitaciju (VIDEO)

Danac je potom otkrio ko su bili najokoreliji pušaci u torisnkom klubu.

– Đanluiđi Bufon i Andrea Pirlo su redovno ispijali kafe i pušili, ali ko bi mogao bilo šta da im prigovori zbog toga? Kada vidiš njihove karijere i kakvi su to profeisonalci, to mi je baš otvorilo oči. Zbog profesionalizma koja su se pokazivali na terenu i zbog drugarstva koje je vladalo u svlačionici niko im ništa nije zamerao, poručio je Bendtner.

Inače, Bendtner koji je svojevremeno igrao za najveće evropske klubove, koji se takmiči u četvrtoj ligi Danske.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter