0
Ostali sportovi
Najnovija vest HOT SPORT

FOTO: HOTSPORT

EVO ŠTA SE ZAPRAVO DOGODILO: Oglasio se trener srpske ekipe kojoj je zabranjen ulaz na Kosovo i Metohiju – kada su videli dresove, tad je bio kraj!

Objavljeno: 14.11.20 u 14:48

Članovi rukometnog kluba Kuršumlija vraćeni su sa administrativnog prelaza Merdare s Kosovom i Metohijom, gde je trebalo da odigraju utakmicu s Mokrom gorom.

Povodom ove situacije, oglasio se trener rukometaša Kuršumlije Avram Ilić i objasnio da su kontrolori na prelazu tražili dokumenta, potom su sportistima podelili papire na kojima je pisalo da nema sportskih dešavanja, a kad su videli dresove, tu je bio kraj puta za Srbe.

– Kada idemo na utakmice, obično idemo našim prevozom, ovaj put smo putovali sa privatnim prevoznikom iz Gračanice, možda je to razlog zbog koga su nas zaustavili. Mada, kada su nam tražili da otvorimo naše torbe videli su našu sportsku opremu i dresove, tada su nam rekli da moramo da se vratimo, da ne možemo da uđemo na Kosovo – priča Ilić za ‘Kosovo onlajn’, i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: MAKEDONSKI AS PROSLAVIO PLASMAN NA EURO ONAKO KAKO DOLIKUJE: Pandev se ‘uhavito’ za novčanik kada je čuo note legendarnog hita Gorana Bregovića! (VIDEO)

– Mogu da kažem da su bili korektni, rekli su nam da sačekamo, dali su nam neke papire na kojima je pisalo da nema sportskih događaja, ali nisu bili neprijatni prema nama. Pomenuli su u jednom trenutku i situaciju sa koronavirusom, mi smo, naravno imali uredno maske i sve, ali eto, vratili nas – kaže Avram Ilić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter