0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

CRNO-BELI GOSTUJU U ‘DRAŽENOVOM DOMU’: Filipovski pred ‘klasik’ u Zagrebu – ‘Poštujemo ih, ali bićemo na oprezu’

Objavljeno: 14.11.20 u 09:47

U sedmom kolu ABA lige, Partizan NIS će u KC ‘Dražen Petrović’ odmeriti snage sa Cibonom. Utakmica je na programu u subotu, 14. novembra od 17 časova.

Klasik u Zagrebu! U 7. kolu ABA lige, košarkaši Partizana NIS će u subotu, 14. novembra odmeriti snage sa Cibonom. Utakmica u KC ‘Dražen Petrović’, na programu je od 17 časova uz direktan prenos na TV Arena Sport. U dosadašnjem toku prvenstva, Cibona ima učinak od dve pobede i četiri poraza, dok crno-beli imaju učinak 3:3.

Pred duel u Zagrebu, trener Partizana NIS, Sašo Filipovski kaže:

– Cibona ima dobrog, iskusnog trenera, koji veoma dobro radi svoj posao. U ekipi imaju mnogo mladih i perspektivnih igrača. Igraju vrlo brzu košarku, u napadu koriste mnogo ‘pik end rola’ sa velikom širinom. Poštujemo ih i spremamo se maksimalno za njih, sa velikim oprezom i koncentracijom – poručio je Filipovski.

PROČITAJTE JOŠ: EVROLIGAŠKI REKORD ZA VASILIJA MICIĆA: Srpski plejmejker brutalnom partijom vodio Efes do pobede u Atini (VIDEO)

Krilo crno-belih Nemanja Dangubić, pred sutrašnji klasik kaže:

– Veoma važna utakmica je pred nama. Cibona ima mladu ekipu, koja shodno tome igra veoma brzo i ume da bude jako nezgodna kada utakmica uđe u ritam koji im odgovara. Mi smo imali nenadanu pauzu u Evrokupu koju smo iskoristili za trening i pripremu sutrašnje utakmice. Verujem da uz dobru i koncentrisanu igru možemo da se u Beograd vratimo sa pobedom – izjavio je Dangubić.

FOTO: KK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter