3
Fudbal

FOTO: FSS

BOLJE DA NE GLEDAMO OVU STATISTIKU, BIĆE NAM JOŠ GORE: SMS je skuplji od dve reprezentacije koje su izborile plasman na EURO!

Objavljeno: 14.11.20 u 09:19

Ostaje veliki žal što reprezentacija Srbije nije uspela da se ni posle 20 godina plasira na Evropsko prvenstvo.

Da stvar bude gora, kada ‘bacimo pogled’ na sajt ‘Transfermarkt’ primetićemo da je samo naš vezista Sergej Milinković-Savić skuplji od kompletnog igračkog kadra Severene Makedonije i Finske, reprezentacija koje su izborile plasman na EURO.

Popularni SMS vredi 65 miliona evra, dok je Severna Makedonija vredna 63, a Finska 34 miliona evropskih novčanica.

Ukoliko bi se gledale vrednosti timova, Srbija sa vrednošću 327 miliona evra, i zvezdama poput Sergeja, Aleksandra Mitrovića, Dušana Tadića, Luke Jovića… ne samo da bi bila deo EP, već bi tamo imala i zapaženu ulogu.

PROČITAJTE JOŠ: URNEBESNA IMITACIJA RONALDA: Đoković pokazao kreativne sposobnosti i sjajno ‘skinuo’ potez Portugalca! (VIDEO)

Najskuplji sastav ima reprezentacija Engleske (1,4 milijarde evra), Francuska (1,04), a na trećem mestu su Španci (842).

Ovo nije ništa novo, i 2004, 2008, 2012, 2016. imali smo skupe igrače, i bez obzira na to nismo uspeli da se plasiramo na Evropsko prvenstvo.

FOTO: FSS

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter