1
Fudbal

‘ATMOSFERA U EKIPI NIJE BAŠ DOBRA’: Brzopotezna konferencija Ljubiše Tumbakovića pred Mađarsku

Objavljeno: 14.11.20 u 19:52

Bez mnogo pompe fudbalska reprezentacija Srbije otputovala je u Budimpeštu na meč pretposlednjeg kola Lige nacija protiv Mađarske koji se igra u nedelju od 20.45 časova.

Dve selekcije ovaj meč dočekuju u različitom raspoloženju, Mađari su pobedom protiv Islanda obezbedili kartu za smotru najboljih evropskih selekcija naredne godine, dok to Srbiji nije za rukom pošlo ni posle 21 godine.

„Orlovi“ su ove subote odradili poslednji trening, a selektor Ljubiša Tumbaković i vezista Nemanja Makismović imali su konferenciju za medije u Budimpešti, koja je trajala kratko, kako se navodi na sajtu srpske kuće fudbala.

– U Budimpeštu smo stigli posle bolnog poraza u finalu baraža za plasman na Prvenstvo Evrope od Škotske. Zbog svega navedenog atmosfera u ekipi nije baš dobra, moramo mnogo da učinimo da se podignemo i budemo u skladu sa zahtevima ovog meča. Moramo da igramo bolje nego što smo igrali u Beogradu u oktobru, rekao je selektor Srbije.

PROČITAJTE JOŠ: RONALDO ODGOVORIO ĐOKOVIĆU: Ovo se čekalo, Portugalac se sa samo tri reči osvrnuo na Novakovu imitaciju (VIDEO)

Nemanja Maksimović ne krije da su saigrači i on još uvek pod utiskom poraza od Škotske i propuštene prilike da se plasiraju na EURO.

– Jedan od najvećih neuspeha u našoj karijeri je poraz od Škotske. S druge strane Mađarska ekipa je jaka, čak i ako joj nedostaju neki igrač. Moramo se usredsrediti na svoju igru i igrati u skladu sa potencijalom koji ima reprezentacija, kratko je rekao Maksimović.

 

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport)

0
0

1 Komentara

  1. Ma treba sve te male govnare najuriti iz reprezentacije i dovesti mlade momke iz domacih klubova koji ce da ginu za drzavni dres za grb koji nose za zemlju za koju igraju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter