0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

VEOMA LOŠE DRUGO POLUVREME I PORAZ ZVEZDE: Crveno-beli ispustili +13, Real slavio u Beogradu! (VIDEO)

Objavljeno: 13.11.20 u 20:55

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Real Madrida u meču 8. kola Evrolige rezultatom 73:67.

Crveno-beli su odlično počeli duel, imali su i prednost od 13 poena, ali su Madriđani u drugom poluvremenu sjajnom igrom stigli i prestigli prednost Zvezde. Crveno-beli su drastično podbacili u drugom delu meča, jer su postigli samo 25 poena, naspram sjajnih 42 u prvom.

Prvo poluvreme proteklo je u znaku Džordana Lojda i Korija Voldena koji su rešetali iz svih pozicija, te je su crveno-beli na krilima njihove sjajne igre došli do 21:8 i kasnije 38:27, ali su gosti uspeli da uhvaate priključak i do odlaska na odmor smanje na -6.

Treća četvrtina bila je verovatno ključna. Real je sjajno odigrao u odbrani, a crveno-beli su veoma teško dolazili do koša protivnika. Treću deonicu Madriđani su dobili 23:11.

Međutim, izabranici Saše Obradovića smogli su snage da se rezultatski vrate, i da povedu sa 65:64, ali to je bilo sve od crveno-belih.

Rovovska borba viđena je od tog trenutka, a junak Reala bio je Trej TomPkins, koji je sa dve vezane trojke doneo ogromnih +5, na tri minuta do kraja.

Zbog toga što oba tima nisu bila ni blizu bonusa, Zvezda nije imala šansu da sustigne goste iz Madrida, pa je Real odneo pobedu iz Beograda.

Najefikansiji u pobedničkoj ekipi bio je Tompkins sa 14 poena, a pratio ga je Rendolf sa 13.

Kod Zvezde ponovo je najbolji bio tandem Lojd-Volden, koji su postigli 22 odnosno 16 poena.

 

 

FOTO: KK Crvena zvezda

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter