1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

STOJKOVIĆ PONOVO MEĐU STATIVAMA: Sjajna vest za navijače Partizana, golman crno-belih je spreman za nastavak sezone!

Objavljeno: 13.11.20 u 15:53

Iskusni golman Vladimir Stojković oporavio se od korona virusa, i biće spreman za nastavak sezone.

Nakon što su se od povreda oporavili Miloš Jojić, Sejduba Suma i Žan Kristof Bajbek na treningu Partizana uskoro će se priključiti i Vladimir Stojković.

Kapiten ‘parnog valjka’ morao je neko vreme da provede van terena iz razloga zato što se zarazio korona virusom, ali kako kažu iz kluba, iskusni golman je ozdravio i spreman je za nastavak sezone.

PROČITAJTE JOŠ: SUZE KOJE SU POTRESLE ČITAV SVET: Pre manje od sedam dana je sahranio sestru, a sinoć je izašao na teren da pomogne svojoj reprezentaciji! (FOTO)

Posle dva negativna testa PCR metodom na virus SARS-CoV-2, kapiten Partizana Vladimir Stojković je dobio dozvolu da se priključi ekipi na SC Partizan-Teleoptik, stim što će sa treninzima početi tek kada bude prošao sve medicinske provere i testove( EKG srca,kapacitet pluća..)Igrači prvog tima FK Partizan,kao i svi zaposleni na SC Partizan-Teleoptik treniraju i rade shodno svim merama zaštite – objavio je klub na Tviteru.

Podsetimo, korona virusom zaraženi su još i Lazar Pavlović kao i Milan Smiljanić, koji su i dalje van stroja.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter