4
Košarka

FOTO: Twitter

SRAMOTNI KOMENTAR MILICE DABOVIĆ: ‘Zašto Amerikanka da igra za Srbiju, i to još crnkinja?!’

Objavljeno: 13.11.20 u 16:59

Bivša kapitenka i proslavljena košarkašica Srbije, Milica Dabović, imala je poslednjih godina ozbiljne ispade, ali utisak je da je ovoga puta napravila najveći skandal.

Ona je na svom Tviter profilu imala skandaloznu rasističku poruku, u kojoj je izrazila nezadovoljstvo zbog činjenice da je selektorka Marina Maljković u reprezentaciju pozvala tamnoputu igračicu.

– Alo, pored toliko talenata u ovoj našoj Srbiji dovesti Amerikanku i to još crnkinju i to još na pleju pored žive Ane Dabović za mene je van svake pameti. Selektorko, dokle ćeš se još sprdati sa ljudima??? Možda sam ja luda, ali ne prihvatam! – napisala je Milica Dabović, koja poslednjih godina vodi pravi verbalni i medijski rat sa selektorkom Marinom Maljković od kako je ona nije pozivala u reprezentaciju.

Inače, Ivon Anderson nije prva Amerikanka u redovima ‘orlica’, jer je baš u generaciji sa Milicom Dabović za Srbiju nastupala i Danijel Pejdž.

FOTO: Twitter

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter