0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SEKU SANOGO: Sjajni rezultati su motiv više

Objavljeno: 13.11.20 u 18:15

Fudbaler iz Obale Slonovače i prvotimac Crvene zvezde, Seku Sanogo, veoma je zadovoljan dosadašnjim rezultatima crveno-belog tima, ali veruje da će već od ponedeljka i meča sa Zlatiborom šampion Srbije nastaviti tamo gde je stao pre reprezentativne pauze.

– Sjajni rezultati su iza nas i to nam je motiv više u nastavku sezone. U Srbiji smo ubedljivo na prvom mestu, dok u Ligi Evrope smo na pravom putu da ostvarimo naš cilj. U ponedeljak nas očekuje i duel u Kupu Srbije, a verujem i da ćemo na trećem frontu nizati uspešne rezultate. Deluje stvarno sjajno podataka da smo do sada postigli veliki broj golova što dovoljno govori o našem stilu igre koji se navijačima, po reakcijama, izuzetno dopao –počeo je Sanogo.

Stameni vezista prezadovoljan je činjenicom što njegova ekipa iz utakmice u utakmicu napreduje, kao i mladi fudbaleri za koje smatra da su budućnost kluba.

– Moram da priznam da vremenom napredujemo i da smo veoma uigrani. Ceo kolektiv je veoma kvalitetan, koji još može da radi i bude još bolji. Istakao bih da sam, kao jedan od iskusnijih, prezadovoljan igrama mladih fudbalera koji uz nas starije stiču iskustvo kako bi bili sigurni nosioci igre u budučnosti, a čvrstvo verujem da će u tome i uspeti. Treba da nastave da rade, iako ponekad greše ali to je normalno kada imate mlade talentovane fudbalere i verujem da Zvezda ima sigurnu budućnost.

Sanogo naravno nije mogao da izbegne i činjenicu da crveno-belima nedostaju najvatrenije pristalice.

– Uverio sam se kakvu atmosferu prave Zvezdini navijači. Svaki fudbaler bi poželeo takvu podršku tokom 90 minuta. Trudimo se da igramo lepo i efikasno što nam za sada polazi za rukom i nadam se da su navijači time zadovoljni. Naravno da nam nedostaju jer je sve drugačije uz njihov huk sa tribina i možda bi bili i ubedljiviji da nas njihova pesma ‘nosi’ na terenu. Upravo zato imamo motiv više da im donesemo što više radosti, jer znamo koliko im to znači. Već u ponedeljak imamo priiku da ih ponovo obradujemo, a verujem da ćemo u tome i uspeti – podvukao je Sanogo.

 

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter