0
Fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

OGLASIO SE LEGENDARNI ĆIRO BLAŽEVIĆ NAKON SINOĆNJEG DEBAKLA ‘ORLOVA’: Lepi moji, pa šta vam bi – razočarali ste?!

Objavljeno: 13.11.20 u 10:15

Legendarni hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević razočaran je sinoćnjim izdanjem fudbalske reprezentacije Srbije.

Da su ‘orlovi’ sinoć pobedili, na Evropskom prvenstvu u grupi bi bili sa Engleskom, Hrvatskom i Češkom, tako da umesto naše ekipe, na EURU će biti reprezentacija Škotske.

Lepi moji, pa šta vam bi?! Ražočarali ste… Podbacili… Očekivao sam jednu bolju Srbiju. Nije vas bilo, kao da to nije bio onaj tim koji je razbio Norvešku. Ne znam šta vam se desilo. Igrali ste daleko ispod svojih mogućnosti – poručio je Miroslav Ćiro Blažević za ‘Kurir’.

Legendarni Ćiro Blažević detaljno je analizirao sinoćnju utakmicu.

PROČITAJTE JOŠ: HRVATI NAS ‘SPRDAJU’ KAO NIKADA DO SAD: ‘Vatreni’ uživaju u porazu ‘orlova’ – ponovo će nas gledati na televizoru! (FOTO)

– Škoti su pokazali koliko su nezgodna ekipa. Srbiji ima mnogo više talenta, ali to niste pokazali na terenu. Iskreno sam mislio, obećavali ste, da će Srbija doći na poziciju koji je adekvatan vašoj nadernosti. I dalje tvrdim da su igrači sa našeg i vašeg podneblja najbolji na svetu. Srbija ima mnogo igrača koji igraju u velikim klubovima, ali su izgleda olako shvatili meč, kao da je neka zajebancija.

Proslavljeni Hrvat izrazio je žaljenje što u Engleskoj neće igrati Hrvatska i Srbija.

– Nadao sam se utakmici Hrvatske i Srbije. Bio bi to praznik fudbala. Privukao bi veliku pažnju evropske javnosti. I ubeđen sam da bi to bila dobra utakmica, bez negativnih tenzija. Šteta što ste zakazali kad je najpotrebnije – objasnio je Ćiro.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter