4
Fudbal

FOTO: FSS

OČI PUNE SUZA – JOVIĆ I TADIĆ NAKON FIJASKA ‘JEDVA PROGOVORILI’: Ušli smo bojažljivo u utakmicu, nismo imali sreće…

Objavljeno: 13.11.20 u 11:04

Škotska je sinoć odradila sjajan defanzivni zadatak, uspela se da ‘stavi u džep’ jednog od naših najboljih igrača, Dušana Tadića.

On je definitivno jedan od igrača od kojeg se najviše očekuje, ali sinoć as Ajaksa nije uspeo da dođe do izražaja. Njemu, kao i celoj naciji, teško je da se pomiri sa činjenicom da Srbija ni nakon 20 godina neće igrati na Evropskom prvenstvu.

– Nismo dobro počeli utakmicu, posle smo se vratili u igri. Trebalo je to mnogo bolje. Dobili smo veliki elan posle postignutg gola. Međutim, ostaje veliki žal. Možda smo bojažljivo ušli u utakmicu. Teško je pričati sad o bilo čemu. Krenuli smo na sve ili ništa posle primljenog gola. Ali, eto. – rekao je Dušan Tadić nakon meča.

PROLITAJTE JOŠ: OGLASIO SE LEGENDARNI ĆIRO BLAŽEVIĆ NAKON SINOĆNJEG DEBAKLA ‘ORLOVA’: Lepi moji, pa šta vam bi – razočarali ste?!

FOTO: FSS

Strelac izjednačujućeg gola za Srbiju u 90. minutu Luka Jović vidno je razočaran nakon utakmice.

– Nije bitno sad ko je postigao gol. Nismo uspeli, moraćemo da sačekamo novu šansu. Idemo u svlačionicu, svesni da smo dali sve od sebe. Moramo da čekamo sledeću šansu. Naše je da budemo spremni i iskoristimo tu šansu – dodao je Jović.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport)

FOTO: FSS

0
0

4 Komentara

  1. Vi ste bruka za dresove i njihove boje koje nosite za himnu i sve ostalo.
    Od vas se očekuje sve. Tim jedinstvo znanje ponos i naravno postizanje rezultata. Dok vi sve odradite suprotno . Nesposobni dovoljno neambiciozni sramite profesionalno drzavu koju predstavljate i to decenijama i godinama u nazad.
    Bavim se odredenim zanatom i svoj poso obavljam profesionalno uredno i stručno, izdrzavam porodicubi nikad nisam obrukao profesiju i porodicu još mane Srbiju . Ovoga puta godpodo vi ste amateri u svom poslu. Oprostite ali svoja mesta prepustite onima koji zele da daju doprinos i rezultate , vi ste čak i placeni za to što radite od našiih para …

    0
    0
    Odgovori
    • ne, mi smo tim koji svaku loptu daje Mitroviću koji ne zna da šutne u okvir gola, umesto da drugi igrači dobijaju šansu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter