0
Fudbal

NEMA DILEME, SVE JE ČISTO: Mitrovićev penal je regularan – Srbija nije pokradena! (VIDEO)

Objavljeno: 13.11.20 u 12:39

Napadač Aleksandar Mitrović smatra se kao glavni krivac za to što Srbija ni posle 20 godina nije uspela da se plasira na Evropsko prvenstvo.

Nakon uzbudljive penal serije, njegov poslednji udarac odbranio je golman Dejvid Maršal i Osrtvljanima doneo plasma na EURO.

Dan posle, i dalje se polemiše o tom meču i određenim detaljima, a mnogi su se nakon penal serije upitali da li je golman reprezentacije Škotske nepropisno odbranio penal Aleksandra Mitrovića.

Mnogi smatraju da je Maršal istrčao ranije sa gol-linije, što bi po pravilima značilo da se udarac ponavlja – posebno kada znamo da na stadionu postoji i VAR tehnologija.

PROČITAJTE JOŠ: ONI PRKOSE KORONI: Dobro protrljajte oči, nestvarne scene na domaćim terenima – krcate tribine usred pandemije! (VIDEO)

Sve dileme otklonio je sudijski stručnjak Raka Đurović.

– Mnogi su polemisali, čak i ja, čak i sudija nije odmah doneo odluku, sačekao je odluku najverovatnije iz VAR sobe i golman nije počeo odmah da se raduje. Najpravilnije kretanje golmana u svih 10 penala je čini mi se bilo kod tog penala, on je malo iskoračio desnom nogom dvadesetak centimetara u momentu šuta, leva mu je bila na liniji, što pravila i nalažu – otklonio je sve dileme Raka Đurović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter