0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

JOJIĆ ‘PUCA’ OD OPTIMIZMA: ‘Na pravom smo putu da vratimo Partizan gde mu je mesto!’

Objavljeno: 13.11.20 u 11:50

Fudbalski klub Partizan je trenutno u izuzetno lošoj formi.

Ove jeseni je ostao bez plasmana u Ligu Evrope, a kako stoje stvari, ni četvrtu vezanu sezonu ne nalazi se u trci za titulu prvaka države.

Neke stvari definitivno moraju da se promene. Sve više se spekuliše o totalnoj rekonstrukciji tima, koja se sprema na zimu.

Nakon što je na klupu crno-belih seo Aleksandar Stanojević, on je u redove Partizana doveo i nekoliko ‘povratnika’, poput Miloša Jojića, Svetozara Markovića, Ivana Obradovića i Aleksandra Miljkovića.

– Dolazak novog trenera doneo je i nove zahteve za sve fudbalere. Dosta je novih lica, nije lako, za svaku promenu potrebni su strepljenje i rad. Na pravom smo putu da vratimo Partizan gde mu je mesto – optimistično govori Miloš Jojić.

Pri kraju oporavka od povreda su Jojić i Sejduba Suma, a čeka se Žan Kristof Bajbek.

– Moja povreda nastala je posle derbija. Dan posle utakmice sam osetio naprezanje u predelu prednje lože, mislio sam da mogu da igram preko bola, čak sam protiv OFK Bačke u kupu izdržao 90 minuta, da bi na pregledom ultrazvukom lekari ustanovili problem, posle čega je rešeno da pauziram.

PROČITAJTE JOŠ: ONI PRKOSE KORONI: Dobro protrljajte oči, nestvarne scene na domaćim terenima – krcate tribine usred pandemije! (VIDEO)

Otad su prošle tri sedmice.

– Preduzeo sam sve što je do mene, svakodnevno bio aktivan, tri, četiri sata provodio u teretani, još tri na terapijama, pa u hiperbaričnoj komori… Plan je da se polako uvodim u proces, zasad treniram individualno, za koji da ću sa ekipom.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter