0
ATP

FOTO: Screenshot

ĐOKOVIĆ O NEUSPEHU ‘ORLOVA’: ‘Znam kakav je to osećaj’

Objavljeno: 13.11.20 u 19:35

Najbolji teniser na svetu, Novak Đoković, osvrnuo se na krah fudbalske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

‘Orlovi’ su poraženi od Škotske u Beogradu posle penala i tako su izgubili šansu da se posle 20 godina nađu na kontinentalnom šampionatu.

PROČITAJTE JOŠ: NOVAK I RAFA TRENIRALI ZAJEDNO: Sve je prštalo u Londonu! (VIDEO)

Najbolji srpski teniser je na uvodnoj konferenciji za medije u Londonu, pred Završni Masters u sezoni, posvetio prostor toj utakmici.

Gledao sam i bio sam jako razočaran na kraju, teško mi je palo kao velikom navijaču naše reprezentacije u bilo kom sportu. Nadali smo se svi toj pobedi i plasmanu na EURO, ali to se nažalost nije dogodilo – rekao je Novak i dodao:

To je sport i ja kao profesionalni sportista u potpunosti mogu da razumem kakav je to osećaj – pobediti i izgubiti u takvim mečevima. Saosećam se sa momcima i sa svima koji su navijali, nadamo se boljim vremenima i da ćemo ojačati kao reprezentacija posle ovoga poručio je – Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter