2
Fudbal

FOTO: FSS

BESAN KAO RIS – PROSLAVLJENI SRPSKI FUDBALER OSUO PALJBU TO TADIĆU: ‘On je baletan, nek tako igra u Ajaksu, a ne u reprezentaciji’

Objavljeno: 13.11.20 u 15:07

Proslavljeni srpski fudbaler Stanislav Karasi, razočaran je izdanjem nape reprezentacije u sinoćnjem meču protiv Škotske.

Imala je priliku naša selekcija da se posle 20 godina plasira na EURO, međutim, na to ćemo morati da sačekamo još minimum četiri godine.

Karasi nije štedeo reči kada je komentarisao jučerašnju utakmicu. Posebno je ‘napenalio’ kapitena Dušana Tadića.

– Oni su pokazali da nije dobro napravljena reprezentacija, Gudelj je igrao levog beka, nezamislivo, jedan igrač koji izgara na sredini terena, koji može da odgovara borbi Škotima, stoji sa strane. Drugo, dva igrača koja su u špicu napred, pogotovo kapiten, ja sam rekao sinoć u mom društvu gde sam gledao utakmicu, kao baletan. Tako možeš nonšalantno da igraš u Ajaksu, ne u reprezentaciji. On određuje sve, a ništa ne radi. Mnoge stvari nisu funkcionisale – ističe Karasi, koji nije štedeo ni selektora.

PROČITAJTE JOŠ: I ON JE RAZOČARAN: Vučić prokomentarisao novi neuspeh ‘orlova’ pa najavio velike promene – ‘Ne možemo da budemo ni među 24 zemlje u šutiranju lopte nogom’

U pravu je Tumbaković što kaže da je ljut na igrače, ali on je postavio te igrače. Mi smo imali neke živosti tek u nekom momentu kada je počeo da menja, kada je ubacio Mladenovića, a Gudelj igrao u sredini. To je trebalo od početka da se igra. Očigledno da ovi igrači koji igraju u reprezentaciji, ne mogu da igraju sa ovim igračima našim. Jer to su lažne vedete. Oni igraju u svojim klubovima sa boljim igračima, zato igraju dobro. Imaju i svoje novinare koji pišu i izmišljaju, to je jedna mašinerija – besan je Karasi.

FOTO: FSS

0
0

2 Komentara

  1. @PetrlarBg – mozda ali sve je istina sto je rekao. Gudelj igra u odbrani. To moze samo pametni Tumba. Sto zove Spajica i ostale. A spoji Lukica i Maksima na sredini. Tuga. A Tadic je bio baletan juce. SMS je bolji u Laciju jer ima bolje igrace pored sebe plus italikanski novinari preteruju sa pohvalama. Ne vredi on ni 30 mio eur a kamoli 70 mio eur. Prosecan igrac. I na kraju zamene tj. Jovic., mladenovic i katai su uneli novu energiju. I opet zakasnio sa izmenama.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pitate naj losiju osobu u svetu fudbala za misljenje!!!Pitajte boljefudbalskestrucnjake i bivse igrace o misljenju kakvo imaju za Karasija pa ce vam biti jasno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter