0
Fudbal

U KOMŠILUKU SE SLAVI: Pandev sa Makedoncima ispisuje istoriju – ogroman podvig S. Makedonije! (VIDEO)

Objavljeno: 12.11.20 u 20:39

Reprezentacija Severne Makedonije napravila je ogroman podvig.

Naime, ova reprezentacija prvi put u istoriji plasirala se na Evropsko prvenstvo pošto je u finalu baraža u Tbilisiju savladala selekciju Gruzije rezultatom 1:0.

PROČITAJTE JOŠ: OVA MAŠINA JE VEĆ POSTALA ATRAKCIJA NA ULICAMA SOMBORA: Jokić iskeširao 250.000 evra kako bi osvežio vozni park, pogledajte kakvu je ‘zver’ kupio! (FOTO)

U prvom delu igre Gruzija je imala inicijativu, ipak videli smo samo jednu opasnu šansu domaćina, kada je Okriašvili je šutirao kraj gola.

Gol odluke je postigao niko drugi, već Goran Pandev u 56. minutu. Akcija je krenula od Elmasa, veznjak Napolija je dugo lomio svog protivnika, lopta dolazi do Nestorovskog koji nalazi Pandeva a prekaljeni ofanzivac loptu šalje iza golmana Gruzije.

Podsetimo, EURO 2020 će biti održan od 11. juna do 11. jula 2021, plan je u 12 država, ali videćemo da li će pandemija koronavirusa uticati na konačnu odluku čelnika UEFA.

FOTO: Twitter/Screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter