0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

SAŠA OBRADOVIĆ PRED MEČ SA REALOM: Moramo da budemo jako pametni

Objavljeno: 12.11.20 u 14:20

Košarkaši Crvene zvezde vratili su se u Beograd u četvrtak u jutarnjim časovima.

Već u petak ih čeka još jedna izuzetno teška utakmica, jer u halu ‘Aleksandar Nikolić’ stiže madridski Real.

Crveno-beli će imati vremena tek da se osveže nakon utakmice u Lionu, odrade dva treninga i pokušaju da dođu do nove pobede u Evroligi.

Ovaj meč, deseti u Evroligi dva kluba (skor 6-3 za Real) igra se u petak od 19 časova, a zbog pandemije COVID-19 i ovoga puta neće biti gledalaca koji bi bili snažan vetar u leđa crveno-belima u ovoj utakmici:

– Utakmica sa Real Madridom sada će biti potpuno drugačija u odnosu na sam start sezone, kada su igrali bez te dodatne energije. Mogu da dođu do koša na više načina, is a više pozicija. Za takvu ekipu koja ima ogroman kvalitet, potrebno je da odigrate savršenu utakmicu kako bi ih iznenadili. Nakon pobede u Lionu imamo dobro raspoloženje, ali moramo da budemo jako pametni u ovoj utakmici – rekao je trener crveno-belih.

Utakmicom sa Realom, nastavlja se izuzetno teška novembarska serija utakmica za crveno-bele, već krajem vikenda sledi meč sa Splitom u ABA ligi, a onda ponovo duplo kolo i dva gostovanja u Milanu i Barseloni.

 

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter