5
Fudbal

FOTO: FSS

POZNATO JE ZBOG ČEGA RTS NE PRENOSI ‘MEČ DECENIJE’: ‘Voleli bismo da imamo prenos, ali…’

Objavljeno: 12.11.20 u 16:44

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras će na stadionu ‘Rajko Mitić’ igrati najbitniju utakmicu u skorijoj istoriji.

‘Orlovi’ od 20.45 igraju protiv selekcije Škotske na stadionu ‘Rajko Mitić’ za plasman na Evropsko prvenstvo, a prenos ovog duela obezbedila je televizija ‘Nova S’.

Samim tim ‘meč decenije’ će putem malih ekrana u Srbiji moći da gledaju samo oni koji u svom TV paketu imaju ‘Nova S’ kanal.

Mnogim ljubiteljima fudbala nije jasno zbog čega ‘RTS’ ne prenosi ovu utakmice, a da stvar bude još gora, ‘RTS’ neće moći da prenosi ni utakmice Evropskog prvenstva.

Povodom ove situacije, oglasio se Zoran Marković, glavni urednik sportske redakcije ‘RTS’.

– Mi kao RTS ne možemo tu ništa da uradimo. Voleli bismo da imamo prenos, kao i ostale televizije. Trudićemo se da napravimo bilo kakav dogovor, ako bude prostora, da prenosimo EP ukoliko naša reprezentacija ode tamo. Možda će i druge televizije sa nacionalnom frekvencijom isto pokušati.

PROČITAJTE JOŠ: DAN ODLUKE: Srbija i Škotska u Beogradu igraju za plasman na Evropsko prvenstvo! (ANKETA)

– RTS i sve nacionalne frekvencije imaju želju da prenose jednu takvu utakmicu. Ne samo nju, nego sve one koje igra državna reprezentacija. Ali jednostavno nemaš pravo na to i niko ti to ne nudi. Da je nama ponuđeno da kupimo prenos za određenu cenu i da nemamo novca, onda je to druga stvar, ali nama niko i ne nudi – rekao je Marković za ‘Telegraf’.

FOTO: FSS

0
0

5 Komentara

  1. O kom bre pravu ovaj priča??? Kupiš ceo paket i prenosi! Pljačkate narod svakog meseca, a onda nemate novca. Bruka i sramota!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakva dijabola, ti bi da ti neko nesto da na tacni, a ne da se potrudis i izboris se.
    Ali sto bi to radio, ususkaj se u fotelju i dremaj.

    0
    0
    Odgovori
  3. Zato što sve hocete džaba a novac od reklama ne delite,tako ste ucenjivali i Zvezdu i ucenjujete i dan danas,briga vas za narod gledate samo profit bando lopovska,sram vas bilo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter