1
Fudbal

‘ORLOVI’ NE MOGU DA SE SASTAVE: Bleda igra naše reprezentacije u prvom poluvremenu, bez pravih šansi!

Objavljeno: 12.11.20 u 21:37

U toku je utakmica finala baraža za Evropsko prvenstvo između Srbije i Škotske.

Poslednji put na Evropskom prvenstvu naša reprezentacija je igrala davne 2000. godine pod zastavom Jugoslavije, tako da nema sumnje da je večerašnja utakmica od ogromnog značaja.

Srbija u prvom poluvremenu nije pronalazila rešenje za dobro postavljenu odbranu gostujuće selekcije.

Orlovi su često vraćali loptu golmanu, i dugim loptama pokušavali da stvore priliku za Aleksandra Mitrovića. Problem je bio već u 10. minutu kada je Milenković dobio žuti karton, a Škoti su sve više pokazivali ambiciju da napadnu gol Predraga Rajkovića.

FOTO: FSS

Prva i jedina šansa za našu reprezentaciju desila se u 23. minutu. Nakon što je Tadić pronašao Mitrovića desnom nogom u kaznenom prostoru, naš centarfor je uputio povratnu za Sašu Lukića koji je ciljao i bio neprecizan za par santimetara.

PROČITAJTE JOŠ: OSVAJAČ LIGE ŠAMPIONA ZA HOTSPORT: ‘Prekidi zbog virusa mnogo utiču na igrače! Radujem se saradnji sa novim trenerom’

U 32. minutu prva šansa za Škote, Gudelj je prethodno očajno startovao na protivničkog napadača, lopta je došla do Mekgregora koji je uposlio Mekgina, ali je njegov udarac ukrotio Rajković.

Do kraja prvog dela igre nije bilo većih uzbuđenja.

FOTO: FSS

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter