0
U pripremi

FOTO: HOTSPORT

MURINJO ĆE VEČERAS NAVIJATI ZA ŠKOTSKU: Čuveni portugalski strateg otkrio zbog čega više nije uz ‘orlove’!

Objavljeno: 12.11.20 u 17:48

Fudbalska reprezentacija igraće večeras od 20:45 protiv reprezentacije Škotske za direktan plasman na Evropsko prvenstvo.

Proslavljeni portugalski trener u prošlosti dosta je sarađivao sa srpskim fudbalerima. Sa Banetom Ivanovićem je radio u Čelsiju, a nikada nije krio da mu je Nemanja Matić jedan od omiljenih fudbalera.

Trener Totenhema rekao je da će u večerašnjem ‘finalu’ baraža Lige nacija, navijati za gostujuću selekciju, odnosno reprezentaciju Škotske.

On je potom objasnio zbog čega će večeras biti uz ostrvljane.

Matić više nije u reprezentaciji Srbije, a sa njim je otišla i moja emotivna povezanost sa njima – rekao je Murinjo za ‘Skaj sports’, a potom nastavio:

PROČITAJTE JOŠ: NA POMOLU NOVI ODLAZAK IZ HUMSKE: On kad igra, njegov tim ne prima golove, a Stanojević mu ne pruža šansu – defanzivac najavio rastanak sa Partizanom?!

– U Škotskoj su Stiv i Skot Mektominej. Imam povezanost sa Škotskom, tamo sam u nekoliko navrata provodio vreme i naravno želim im sreću. Stiv je bio lojalan i dobar asistent. Kasnije je njegova karijera otišla u drugom pravcu i ovaj meč mu sigurno mnogo znači – otkrio je Murijno.

FOTO: HOTSPORT

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter