0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

LOJD OTKRIO ŠTA BI BIO DA NIJE KOŠARKAŠ: Zvezdin Amerikanac pored igre pod obručima ima još jednu veliku ljubav! (VIDEO)

Objavljeno: 12.11.20 u 12:20

Košarkaš Crvene zvezde, Džordan Lojd, nastavio je sa sjajnim partijama.

U meču protiv ASVEL-a ubacio je 29 poena u ubedljivoj pobedi Crvene zvezde.

Bivši igrač Toronto Reptorsa i Valensije je najbolji strelac Evrolige. Beleži 21,6 poena po meču i iza sebe ostavio je Vila Klajburna, Nikolu Mirotića, Skotija Vilbekina

Njegova najveća želja je da Crvena zvezda pobeđuje, a u razgovoru za ‘KK Crvena zvezda TV’ pružio je priliku navijačima da ga upoznaju iz drugog ugla.

Govorio je o svom odrastanju, prvim košarkaškim koracima i strasti prema fudbalu.

– Kao mali govorio sam da bih voleo da postanem meteorolog ili veterinar, pošto volim životinje.

Da li mu je košarka bila prvi sport? – Košarka. To je moja prva strast. Volim mnogo i fudbal. To su moje dve ljubavi rekao je Lojd, koji je dobio pitanje koji mu je omiljeni fudbalski klub, a on je uz osmeh rekao: Pretpostavljam da bi trebalo da kažem Crvena zvezda. Voleo sam uvek da gledam Čelsi, pogotovo kada je tamo igrao Drogba.

Prvi šut na koš?

– Ne znam, ne sećam se. Verovatno kod kuće na malom košu u dvorištu.

Da li mu je teško što je daleko od kuće? 

– Da, imam mnogo prijatelja. Imali smo kao neko bratstvo i sada komuniciramo u grupnim četovima. Pokušavam da ostanem u kontaktu sa svim prijateljima iz srednje škole, detinjstva i sa koledža, koliko god je to moguće.

Rekord po broju pogođenih trojki uzastopno? „

– Ne znam tačno, ali bih rekao oko 30 ili 40 – nakon čega je dobio pitanje da li bi to voleo da uradi na utakmici: Voleo bih, kako da ne. Mislim da mi ne bi dopustili da šutnem 30 trojki na meču – zaključio je Lojd.

 

 

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter