0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

BRANKO LAZIĆ SE NE PLAŠI REALA: Kapiten crveno belih smatra da njegova ekipa ima svoje adute, a do pobede može doći pod jednim uslovom!

Objavljeno: 12.11.20 u 18:49

Košarkaši Crvene zvezde vratili su se u Beograd u četvrtak u jutarnjim časovima a već u petak ih čeka još jedna izuzetno teška utakmica, jer u halu ‘Aleksandar Nikolić’ stiže madridski Real.

Crveno-beli će imati vremena tek da se osveže nakon utakmice u Lionu, odrade dva treninga i pokušaju da dođu do nove pobede u Evroligi.

Ovaj meč, deseti u Evroligi dva kluba (skor 6-3 za Real) igra se u petak od 19 časova, a zbog pandemije COVID-19 i ovoga puta neće biti gledalaca koji bi bili snažan vetar u leđa crveno-belima u ovoj utakmici.

PROČITAJTE JOŠ: AUTOBIOGRAFIJA SINIŠE MIHAJLOVIĆA KOJA JE ‘ZAPALILA’ ITALIJU: Legendarni srpski fudbaler o poznanstvu sa Arkanom, a i uvredama koje je dobijao od Patrika Vijere!

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić smatra da će njegova ekipa imati šansu, ukoliko odigra meč bez previše grešaka.

– Nemamo puno vremena da se pripremimo na pravi način za ovu utakmicu i za ovakvog protivnika. Zna se šta je Real iz Madrida i sa kakvim kvalitetom raspolažu. Nisu puno promenili tim, ali osim velikog kvaliteta veliki adut u ovoj sezoni im je i to što su uigrani odlično se poznaju. Zna se ko šta radi, igraju timski, a o kvalitetu tima u kome svako može da postigne mnogo poena i to na vrlo raznovrsne načine, ne treba ni govoriti. Međutim, i mi imamo naših aduta, odigrali smo odličnu utakmicu u Lionu, i ako odigramo meč bez previše grešaka i čvrsto, imaćemo našu šansu – rekao je Lazić.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter