0
Evropske lige

FOTO: AC Milan

ZLATAN NA VELIKOM PLATNU: Poznato je kada izlazi film o Ibrahimovićevom životu, napadača Milana igra Albanac!

Objavljeno: 11.11.20 u 12:00

Život Zlatana Ibrahimovića, jedne od kultnih figura svjetskog fudbala 21. veka, uskoro će se pretočiti u filmsku priču.

Produkcijska kuća „Lucky Red“ objavila je da je počelo snimanje filma ‘Ja sam Zlatan’, te da će se na jesen naredne godine naći u bioskopima.

Senario za ovaj film pisali su Jakob Bekman i David Lagerkranc, koji je ko-autor biografije slavnog fudbalera ‘Ja sam Zlatan Ibrahimović’.

Rediteljska palica biće u rukama Jensa Sjogrena, a Zlatana će glumiti Dominik Bajraktari Anderson, u periodu kada je napadač bio dečak (od 11 do 13 godina) i Granit Rušiti (Zlatan od 17 do 23 godine). Zanimljivo, oba glumca su Albanskog porekla.

PROČITAJTE JOŠ: IZBEGNUTA VELIKA TRAGEDIJA U PORTUGALU: Fudbalski reprezentativac upucan u grudi, jedva ostao živ!

Rušiti ima 20 godina i fudbaler je, a igrao je u kadetskoj ekipi Malmea, a sada je član Eslovsa, kluba iz četvrte švedske lige.

Osnova za snimanje ovog filma su Zlatanovi počeci, od getoa u Malmeu i porodičnih problema tokom odrastanja do fudbalske slave.

– Ibrahimović je puno više od fudbalera: čisti je vođa, legendarna ikona, način postojanja koji pripada samo njemu i koji se ne može preslikati. Priča o ovom savremenom mitu, koji je u Italiji pronašao svoje najveće posvećenje, mogla bi biti sjajna za bioskope, izjavio je Andrea Okipinti iz producentske kuće ‘Lucky Red’.

Da je po mnogo čemu poseban, Zlatan pokazuje i ove sezone, u kojoj Milan drži na vrhu Serije A, a na devet utakmica ove sezone posstigao je isto toliko golova uz dve asistencije, iako mu je 39 godina.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kovid mu se zamerio opasno… 😎

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter